C2 Joy

no 47, Jalan 9/23e, Taman danau kota, 53300 Setapak, Kuala Lumpur

See directions

Nama Kedai : C2 Joy

Hibah : Lain-lain% kepada pengguna Aplikasi P2P yang berdaftar. (pembelian kedua selepas menjadi ahli C2 JOY 3 kotak menjadi RM210)

Perkhidmatan/Produk :

Berry Mix : Terdiri daripada serbuk Buah Delima dan Anggur Hitam dari itali, ditambah dengan TrubBroc yang memanjangkan lagi kesan antioksidan selama beberapa hari di dalam badan, dan selesai dengan tambahan Vitamin C (Asid Askorbik).

C2 Joy : Hanya diproses dengan susu Kolostrum Lembu (Bovine Colostrum) seawal 6 jam untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan Immunoglobulim yang maksimum. Susu Kolostrum C2 Joy mengandungi 2.25% igG (Immunoglobulim). Yakni lebih kurang 337.5mg, (pengesahan daripada ICR).

Colever : merupakan susu kolostrum (sumber dari New Zealand) terkenal dengan kekayaan protein, Immunoglobulim, Laktoterin dan faktor pertumbuhan, yang mempunyai perubahan yang memberangsangkan pada penyakit berkaitan gastrousus, pernafasan, keradagan dan perkembangan tulang. Kajian juga menunjukan bahawa M-Gard Beta Glucan daripada yis (sumber dari norway) baik untuk meningkatkan sistem imun dari membantu mengurangkan tahap kolestrol LDL.

Waktu Operasi :

Isnin - Ahad : 24 Jam

 Jumlah Lawatan :