ilamb

811, Jalan Undan 2, Kampung Dato Ahmad Said Tambahan 2, 30020 Ipoh, Perak

See directions

Nama Kedai : Ilamb

Hibah : 2.5%  kepada pengguna Aplikasi P2P yang berdaftar

Perkhidmatan/Produk :

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan catering aqiqah, kambing golek aqiqah, self grill dan sebagainya. Kami menyediakan harga kambing panggang atau harga kambing golek murah dan berpatutan. Ianya untuk memastikan anda dapat menikmati, kambing bakar dengan harga mampu milik.
Pakej #ilamb yang kami sediakan adalah menggunakan 100% arang kayu. Kami tidak merebusnya terlebih dahulu seperti yang dilakukan oleh sesetengah peniaga. Jadi anda boleh merasai tekstur kambing yang dibakar dan di masak cukup bagi hidangan pada tetamu majlis kenduri anda. Rasailah keenakan kambing bakar kami yang lazat dan amat menyelerakan ini.
Rm1600 pakej kambing golek aqiqah atau kambing panggang aqiqah ini juga sesuai untuk majlis menyambut kelahiran anak yang baru lahir. Ianya sesuai dengan tuntutan islam. Sesuai juga untuk majlis kahwin, hari jadi, tahlil arwah dan hari keluarga. Pakej kambing aqiqah ini menggunakan kambing tempatan jenis biri biri atau boer bergantung pada stock. Dengan rasa daging yang segar dan keenakan rempah ratus marinate dari kami pasti ianya menyerikan majlis anda. Seekor kambing sesuai untuk serve 40 hingga 50 orang tetamu.
Pakej yang di nyatakan termasuklah pengangkutan ke lokasi sekitar ipoh untuk mengetahui lokasi yang diliputi dan juga penambahan caj untuk kelokasi lokasi lain.
🐏Pakej termasuk:
😊Kambing siap dibakar
😊Black pepper sauce
😊Mushroom sauce
😊Mint sauce
😊Coleslaw
😊Sosej
😊2 orang chef
Sila hubungi 0185777692

Waktu Operasi :

24 Jam

Jumlah Lawatan: